Graag zelf online marketing expert worden?

Volg het growth minded coachingstraject!

Praktijkvoorbeeld

Een Praktijkvoorbeeld

Fysiotherapie-praktijk MM Fysio is recent uitgebreid van 3 naar 5 locaties. Met deze uitbreiding kwam ook de behoefte aan professionalisering qua marketing. We zijn een coachingstraject van 3 maanden gestart om een van de medewerkers te trainen in de essentiële onderdelen van online marketing.

Training in 7 expertises

Het coachingstraject ging in op 7 onderdelen van online marketing: contentstrategie, website analytics, PR marketing, Facebook en Instagram Ads, SEO, SEA en lead generation. Het doel was dat de trainee na 3 maanden volledig zelfstandig op deze gebieden de marketing ging draaien. Hij had op dat moment nog geen ervaring in deze onderdelen. Iedere week vond er online coaching plaats met Jorian van Growth Minded. Daarnaast kreeg de trainee opdrachten mee om direct toe te passen voor de eigen organisatie.

Snelle progressie

Gedurende dit traject hebben we onder andere een contentplanning gecreëerd vanuit het 3H-model van Google, de website geoptimaliseerd op basis van data-analyses en tests gedraaid met online adverteren. Een aantal mooie resultaten die de medewerker boekte waren de verviervoudiging van het bereik op social media, de verdubbeling in het aantal websitebezoekers (binnen een maand) en het vermogen om zelfstandig een lange termijn marketingstrategie uit te rollen binnen de organisatie. We waren verbaasd over de snelle progressie!

Resultaat

7

GETRAIND IN 7 ONDERDELEN

2 x

MEER WEBSITEBEZOEKERS

4 x

GROTER BEREIK OP SOCIAL MEDIA

Dit Zeggen Onze Klanten

“Jorian heeft voor ons een ijzersterke marketingstrategie ontwikkeld. Dankzij zijn 3 maanden coachingstraject is onze collega nu zelf in staat om de komende jaren deze strategie toe te passen. In korte tijd is het aantal websitebezoekers verdubbeld en hebben we een toename in online aanmeldingen.”

Joris Botman, Mede-eigenaar, MM FYSIO

Meer bezoekers voor jouw website?

Geef jouw websitebezoek een boost en start nu met een gratis 30 minuten online adviesgesprek!

Plan Gratis Adviesgesprek
Plan Adviesgesprek

Meer Websitebezoekers

Weinig websitebezoekers? Rank hoger in Google, creëer een social-media strategie en krijg direct meer bezoekers op je website!

Lees Meer

Website Optimalisatie

Wat is het doel van je website? Wij analyseren het gedrag van je bezoekers en zorgen dat ze doen wat je wilt!

Lees Meer

Leads Genereren & Automation

Krijg dagelijks leads binnen en beantwoord klantvragen zonder zelf iets te hoeven doen. Beter resultaat, in minder tijd!

Lees Meer