Een omslag in de marketingwereld

Tot tien jaar geleden was marketing een dure bedrijfsactiviteit waarmee je hoopte dat de doelgroep positief werd beïnvloed. Dit speelveld is inmiddels compleet veranderd. Dankzij data-gedreven marketing (‘growth hacking’) weet je precies wat het rendement is van je marketing-activiteiten én hoe je dit kan verbeteren. Growth Minded helpt startups en scaleups te profiteren van deze prachtige technologie!

Een omslag in de marketingwereld

Tot tien jaar geleden was marketing een dure bedrijfsactiviteit waarmee je hoopte dat de doelgroep positief werd beïnvloed. Dit speelveld is inmiddels compleet veranderd. Dankzij datagedreven marketing weet je precies wat het rendement is van je marketing-activiteiten én hoe je dit kan verbeteren. Growth Minded helpt MKB’ers te profiteren van deze prachtige technologie!

Ik werkte voor een consultancybureau aan het binnenhalen van nieuwe leads en het activeren van het huidige klantenbestand. Hier maakte ik kennis met de werking van ‘growth hacking’: snel leren door kleine experimenten uit te voeren met datagedreven marketing. Dit veranderde compleet mijn visie op online marketing, het voelde bijna als valsspelen. Alles ging zo veel effectiever en makkelijker. Leads binnenhalen terwijl je achterover leunt!

Dit inspireerde mij om in september 2018 Growth Minded op te richten. Sindsdien verzorg ik (meerdaagse) trainingen, workshops en lezingen voor marketeers en ondernemers. Daarnaast help ik op freelance-basis ook met de implementatie van datagedreven marketing. Mijn ambitie is om ieder jaar meer organisaties te helpen aan een growth mindset!

– Jorian Damen

Ik werkte voor een consultancybureau aan het binnenhalen van nieuwe leads en het activeren van het huidige klantenbestand. Hier maakte ik kennis met de werking van ‘growth hacking’: snel leren door kleine experimenten uit te voeren met datagedreven marketing. Dit veranderde compleet mijn visie op online marketing, het voelde bijna als valsspelen. Alles ging zo veel effectiever en makkelijker. Leads binnenhalen terwijl je achterover leunt!

Dit inspireerde mij om in september 2018 Growth Minded op te richten. Sindsdien verzorg ik (meerdaagse) trainingen, workshops en lezingen voor marketeers en ondernemers. Daarnaast help ik op freelance-basis ook met de implementatie van datagedreven marketing. Mijn ambitie is om ieder jaar meer organisaties te helpen aan een growth mindset!

– Jorian Damen

Eerder gezien bij:

Zelf expert worden?

Ik help marketing-teams en ondernemers om op een efficiënte manier nieuwe leads en klanten binnen te halen.

Hiervoor geef ik training en praktijk-coaching in verschillende marketingkanalen én data-analyse.

Praktisch toepasbaar en waardevol voor jou en je team!

Bekijk Trainingen

Zelf expert worden?

Ik help marketing-teams en ondernemers om op een efficiënte manier nieuwe leads en klanten binnen te halen.

Hiervoor geef ik training en praktijk-coaching in verschillende marketingkanalen én data-analyse.

Praktisch toepasbaar en waardevol voor jou en je team!

Bekijk Trainingen

Boek je Gratis Adviesgesprek

Ben jij een ambitieuze ondernemer die graag voorop loopt? Geef jouw groei een boost en start nu met een 30 minuten online adviesgesprek.

Plan Adviesgesprek