Goed dat je een website hebt!

Maar hoe krijg je meer bezoekers? Lees hier het antwoord.

Praktijkvoorbeeld

Een Praktijkvoorbeeld

Een eco-hotel gericht op buitenlandse toeristen kreeg vrijwel al haar boekingen via Booking.com. Zonde, want de consument betaalt 15% marge aan dit platform. De eigenaar ontvangt daarom liever directe boekingen. Maar hoe krijg je dit voor elkaar?

Meer bereik zónder advertentiebudget

Veel consumenten boeken via boekingsites omdat ze gebruiksvriendelijk zijn én hoog in Google ranken. Om te concurreren met deze ‘grote’ websites heb je een advertentie-budget van duizenden euro’s nodig óf je moet creatief zijn. We zijn gestart met een zoekterm-analyse. Hieruit bleek dat veel toeristen op zoek zijn naar activiteiten in de buurt van de nabijgelegen grote stad. We hebben daarom de 15 meestgebruikte zoektermen + de stadsnaam verwerkt in de content van de website en de juiste analyse-tools geïnstalleerd om de voortgang te meten.

Websitebezoek direct verdubbelt!

Na een maand tijd hebben we de resultaten bekeken en wat bleek? Het aantal wekelijkse websitebezoekers was gestegen van 125 naar ruim 250! Uit de analyse bleek dat inderdaad dat de koppeling met de stad zorgde voor veel extra verkeer. Benieuwd hoeveel tijd het kostte om de analyses en aanpassingen te realiseren? Opgeteld, slechts één dag tijd!

Resultaat

50%

MEER BEZOEKERS

15

NIEUWE RELEVANTE ZOEKTERMEN

1 maand

VOOR REALISATIE RESULTAAT

Meer bezoekers voor jouw website?

Geef jouw websitebezoek een boost en start nu met een gratis 30 minuten online adviesgesprek!

Plan Gratis Adviesgesprek
Plan Adviesgesprek

Website Optimalisatie

Wat is het doel van je website? Wij analyseren het gedrag van je bezoekers en zorgen dat ze doen wat je wilt!

Lees Meer

Leads Genereren & Automation

Krijg dagelijks leads binnen en beantwoord klantvragen zonder zelf iets te hoeven doen. Beter resultaat, in minder tijd!

Lees Meer

Online Marketing Training

Liever zelf expert worden? Laat iemand binnen je organisatie opleiden tot een growth minded online marketeer!

Lees Meer