Meer klanten in minder tijd?

Het kan echt! Online leads genereren is hét middel om snel te kunnen groeien. Lees hier hoe het werkt.

Praktijkvoorbeeld

Een Praktijkvoorbeeld

Een internationale yoga-studio verhuurt haar locatie aan organisatoren van retreats. Hier zit een grote winstmarge op, maar het is lastig en tijdsintensief om nieuwe klanten te vinden. Lees hier hoe ons actieplan zorgde voor meer aanvragen dan dat er plek was in de kalender… in minder tijd!

Creëer waarde voor bezoekers

We hebben een informatiepakket gemaakt met antwoorden op veelgestelde vragen die per mail binnen kwamen inclusief een how-to-gids om succesvol een retreat te organiseren. Op deze manier creëer je waarde voor de bezoeker, iets waar ze graag hun naam en e-mailadres voor achterlaten. Door deze gegevens in te winnen weet je wie interesse hebben en kan je deze leads opvolgen.

Automatisch leads opvolgen

Om de eigenaar tijd te besparen hebben we een geautomatiseerde opvolging ingesteld, welke amper van de persoonlijke opvolging is te onderscheiden. Hierin wordt de aanvrager verwezen naar de kalender en getriggerd om snel de reservering te maken middels het boekingsformulier. Daarnaast krijgt de aanvrager een uitnodiging om een bel-afspraak in te plannen.

Voeten op tafel en afwachten!

In de eerste twee dagen kwamen er al 4 nieuwe leads binnen. Na de opvolging had één geïnteresseerde al direct online de locatie gereserveerd. Twee andere leads hadden een belafspraak ingepland, welke uiteindelijk ook beiden boekten. In de weken erna waren er gemiddeld 5 nieuwe leads per week, waarvan 2 de locatie boekten en betalende klant werden.

Resultaat

Het leads genereren ging zo goed dat er meer aanvragen binnen kwamen dan dat er plek was. De eigenaar was bovendien verbaasd dat er geen veelvuldig persoonlijk contact nodig was om boekingen binnen te halen. Meer klanten, in minder tijd!

5 leads

PER WEEK AUTOMATISCH GENEREERD

40%

VAN LEADS WORDT KLANT

1 maand

VOOR IMPLEMENTATIE PROCES

10 tips voor lead generation

Lees hier wat lead generation is, de basisvoorwaarden én 10 tips om direct meer leads te genereren.

Lees 10 tips

Wil jij ook meer leads?

Geef jouw websitebezoek een boost en start nu met een gratis 30 minuten online adviesgesprek!

Plan Adviesgesprek

Meer Websitebezoekers

Weinig websitebezoekers? Rank hoger in Google, creëer een social-media strategie en krijg direct meer bezoekers op je website!

Lees Meer

Website Optimalisatie

Wat is het doel van je website? Wij analyseren het gedrag van je bezoekers en zorgen dat ze doen wat je wilt!

Lees Meer

Online Marketing Training

Liever zelf expert worden? Laat iemand binnen je organisatie opleiden tot een growth minded online marketeer!

Lees Meer